понеділок, 21 листопада 2016 р.

Часи змінюються. Любимо те, чого боялись

Дуже люблю символ окулярів. Добрий зір - одне з найкращих благ людини. 

Бо людина, яка добре бачить, так само добре розуміє, ще краще себе почуває, а надто більше для себе відкриває. Людина з правильним поглядом на світ здатна його перевернути з ніг на голову і зробити ширшим, красивішим, яскравішим та наповненим життям.

Пам'ятаю часи, коли мій однокласник у окулярках почував себе страшно некомфортно. Великі лінзи на все обличчя, стомлені очі, коли їх зняти, жодного стилю та краси. Ми вчилися разом не довго тільки три роки, поки були зовсім малими школярами, але цей образ для мене запам'ятався і несе позитивний зміст. Бо людина, яка хоче бачити краще і більше, мусить перемагати зовнішнє око. Яке бачить обмежено і мляво - такою сприймає цю іншу, дуже цінну особистість.

Сьогодні не соромно носити окуляри. Більше того, їх застосовують для краси, щоб підвищити силу образу, я вже вдруге маю окуляри, які служать захистом від поганого світла з монітору комп'ютера. Однак, думаю, варто пам'ятати цей, дещо некомфортний образ - людини, яка хоче бачити більше фарб, але яка мусить переконати інших, що це позитивний рух - використання окулярів.

Рада, що життя має багато фарб, і наші очі можуть нам допомагати бачити більше.

До слова, коли почала користуватися окулярами для монітору, стала менше втомлюватись, помітила, що ввечері у метро більш яскраво виглядають люди, і жити стає веселіше. А всього лише одягнула окулярки. А коли ти ще й звертаєш зір на найкращі з фарб, підводиш колову - тоді життя стає ще крутішим.

Немає коментарів: