четвер, 11 квітня 2013 р.

Крабові котлетки

Вже давно чула про те, що крабове м'ясо у смаженому вигляді досить смачне, але ніколи не пробувала ні їсти ні готувати. Знайшла простий рецептик крабових котлеток. Ось так вони мило виглядають.
Приготування просте. Тремо 200-300 грамів крабових паличок на крупній терці, туди ж тремо твердий сир - десь 1/2 порівняно з паличками за кількістю, три яйця. Суміш має бути такою, щоб коли беремо ложкою і кладемо на сковорідку не розпадалась гірка - якщо розпадається, додаємо ще яйце і змішуємо. Я не практикую перець і сіль без нагальної потреби, але думаю, якщо трошки спецій додати також буде смачно.

Смажити на середньому вогні(щоб сир встигав плавитись). Подаємо зі сметаною. Швидко їмо :)

До слова, прозора тарілочка, на якій викладені мої крабові котлетки - подарунок від колеги-оператора, з яким працювали на каналі ТВі Дениса Перегудова. Кожного разу згадую з усмішкою, коли користуюсь - чудові тарілочки!
 

Немає коментарів: