Взялася проти ночі за лежні з грибами. Вийшли ось такі чудові. Цілком можна назвати це блюдо національним, тому пишу рецепт. Для нащадків.
Варимо 5-8 картоплин - в залежності від розміру картопліМнемо картоплю в пюре без води, студимо
Додаємо пригорщу борошна, два яйця, перець, сіль, змішуємо
Тим часом смажимо гриби, теж хай будуть теплі не гарячі.
Виліплюємо лежні - руки мочимо у борошно(я використовувала паніровочні сухарі, бо борошна вистачило тільки в картоплю, а вночі було темно йти за борошном :) - вийшло теж цілком смачно) - практично - робимо млинець, вкладаємо в нього грибів, заліплюємо.
Смажимо на середньому вогні. Якщо в сухарях вимагають багатенько олії. Вночі спробувала лише один - смакував. Завтра матиму на сніданок зі сметаною. Усім смачного приготування!
Немає коментарів:
Дописати коментар