понеділок, 25 березня 2013 р.

Бабка



 
Ось така макаронова бабка за рецептом від бабки :).
Варимо 250 грамів дрібного макарону із цільнозернової пшениці(він дієтичніший і смачніший)

Взбиваємо 3-4 яйця
Пів пачки масла або маргарину натираємо на крупну терку
Сіль, перець
Трошки тертого твердого сиру
Змішуємо промитий кип'яченою водою макарон з яйцями, маслом та спеціями, викладаємо в формочку, посипаємо тертим сиром і в духовку на хвилин 30 поки припечеться на середньому вогні.

Їсти зі сметаною.

Як твердять дієтологи - споживати треба повільно, отримувати задоволення від їжі. Тоді можна наїстися меншою кількістю бабки, не хвилюватись за фігуру та не залишити без порції ближніх :)

Немає коментарів: