четвер, 21 лютого 2013 р.

Яешня по-житомирськи

Вирішила назвати по-житомирськи, бо до її приготування надихнув візит до однієї кльової житомирської родини. Це вже зрілі чоловік і жінка, які виховали сина-священика, дочку-монахиню та ще одного сина, який зараз разом із дружиною та двома дітлахами живе у їхньому домі. Приклад сім'ї, яка вповні виконала своє покликання - виховала дітей, які принесуть чимало плодів на ниві духовній та душпастирській, продовжать рід та допоможуть багатьом дітям духовним. Дай Бог кожному таку прекрасну зрілість.
 
Ну а тепер маємо омлетик.
Склад: трошки вареного рису, консервована квасоля "Верес", смажена цибулька та три яйця. Вичитала, що для того, щоб омлетик був пухким, у яйця необхідно влити трошки кип'яченої води та взбити. Їсти теплим.
 

Немає коментарів: