середа, 26 травня 2010 р.

Не реклама. Але вдячна за торбу косметики у подарунок

Думала особливо не хвалитися своєю отриманою відзнакою у конкурсі "Честь професії", але думаю, що це важлива подія на моєму професійному шляху. Дуже хочеться, щоб журналістська праця, а відтак і інші публічні напрямки діяльності приносили плоди у вигляді заохочення людей до любові, намагання у покращенні якості життя та людяності. Спонсори журналістського конкурсу зі мною погодились. Спасибі їм за це.

Сюжет поданий на конкурс

Розповідь про це на сайті Української асоціації видавців періодичної преси:

Партнер Конкурсу «Честь Професії», додатково відзначила спеціальними нагородами ще два матеріали. Це публікація «Що таке щастя?» Тупальської Оксани, подана до номінації «Надія журналістики». «Amway – це компанія з розвиненою корпоративною культурою. Вже 50 років ми послідовно реалізовуємо певні цінності – сім'я, надія, свобода та винагорода. Нам було приємно дізнатися, що наше визначення щастя, багато в чому збігається з тим визначенням, яке дають йому українці в цьому блискучому телевізійному сюжеті, – зазначає Олена Якимчук, менеджер з зовнішньо корпоративних зв’язків компанії «Емвей Україна». – Сподіваємося, що українці за рівнем задоволеності життям з кожним роком підніматимуться в європейському рейтингу все вище і вище. Принаймні, в рамках своєї відповідальності ми обіцяємо зробити для цього максимум!».

Друга публікація, що отримала спеціальний приз від компанії Amway, має назву «Конфетка-сигаретка» Крикунової Валерії. «Ця стаття сприяє реалізації одного з головних завдань, які Amway ставить перед собою у всьому світі, – пропагувати здоровий спосіб життя, – коментує Олена Якимчук, менеджер з зовнішньо корпоративних зв’язків компанії «Емвей Україна». – Ми вітаємо створення переконливих, компактних і компетентних матеріалів, які зачіпають соціально значимі проблеми. Стаття Валерії присвячена дослідженню причин, які перетворюють українських підлітків на завзятих курців. У матеріалі об'ємом 8,5 тис. знаків цитувалася думка 8 експертів. На проблему куріння журналіст запропонував поглянути з 8 точок зору. Ця стаття, дійсно, може бути зразком компетентного і всебічного викладу складного матеріалу!»

Більше про конкурс:


Також у іншій номінації подавала ще одну роботу - вона жюрі не приглянулась. Але її можна переглянуть на ю-тубі

Берегиня чи "Барбі". роль жінки у сучасному суспільстві.

Немає коментарів: