неділя, 3 вересня 2017 р.

Як робити якісне планування

Починається новий сезон і кожна творча людина бажає провести його якісно. Без планування не обійтися. Якщо ви, як і я в цьому році ще не провели якісне планування, ця стаття з покроковими порадами для вас.

1. Відпочиньте після попереднього сезону. Неможливо щось насправді корисне придумати на втомлену голову. Подбайте про себе, сходіть на масаж, на футбол, в кіно, на оригінальний шопінг, спа-процедуру чи гулянку з другом, виспіться вкінці кінців.
2. Придбайте ватман, товстий зошит, або хоча б блокнот, в якому вам зручно записувати думки. До нього візьміть чим кольоровим писати
3. Проговоріть найсміливіші бажання. Хай вас не обмежує ні робота, ні місце проживання, ні кількість грошей, ні думка людей. Походіть з тим кілька днів. Робіть ті справи, які любите та спілкуйтесь з людьми, які вам приємні і фіксуйте ваші сміливі та амбітні мрії.
4. Випишіть ті речі і справи, які вам слід вчинити для реалізації амбітних бажань. Ваші сильні і слабкі сторони випишіть окремо та знову йдіть відпочивати, якщо любите людей,  то гуляйте, не любите - будьте наодинці.
5. Напишіть по 5 талантів, які хочете розвинути,  справ, яких хочете навчитися і досягти успіху.
6. Визначте практичні можливості для реалізації, що конкретно можете зробити,  що робить вас щасливими, які справи та мрії з великою вірогідністю можете втілити вже сьогодні. Почніть хоча б щось.
7. Знову якісно відпочиньте. Полюбіть  себе та інших.
8. Запишіть плани на сезон. Не бійтеся,  якщо щось не вийде, сміливо заміняйте плани,  втілити які існує низька вірогідність більш реальними. Це ваше життя, робіть з ним,  що забажаєте і будьте щасливі.

Немає коментарів: