четвер, 21 березня 2013 р.

Дорога на Ельдорадо. Мультфільм :)

Сьогодні мій день прикрасило коротеньке вивчення історії Венесуели, та заодно - міфу про місто Ельдорадо у Південній Америці. Про дивовижне місто багатства та золотих запасів писали чимало книг на казкових історій, а у 2000-му році компанія DreamWorks зняла повнометражний мультфільм із повчальною історією.
 
Ельдорадо - країна втілених мрій та щастя. І кожен, хто у неї потрапляє, отримує те, чого потребує найбільше. Герої мультика їхали за грішми, а зустріли сонце, любов та захопливі пригоди. Вони не тримали задоволення лише для себе, а бажали щастя іншим - відтак, заслужили прихильність жителів чарівного міста. А злі та жадібні, як Ельдорадо не шукали, навіть на поріг міста не потрапили. Фільм з хепі-хвилинами від перших сцен аж до фіналу. Іхали швидко, шукали недовго, і враження після турне до Ельдорадо повезли у щасливому ритмі. Саме так, як і має плинути життя.
 
До слова, мультик не отримав великих касових зборів, тому автори не змогли зняти його продовження а-ля Ельдорадо-2. Також пригода - кіношна :). Саундтреки до "The Road to El Dorado"  від легендарного Елтона Джона.

Немає коментарів: