неділя, 10 березня 2013 р.

Он коснулся меня. Книга Бенні Хінна

 
Цікавий момент у книзі Бенні Хінна "Он коснулся меня". Автор розповідає про сон, який мав, коли одиннадцятирічним хлопцем жив в Ізраїлі. Тоді йому приснився Ісус, який дивився глибоким поглядом та простягував відкриті долоні. Бенні вважає такий момент у своїй біографії часом особливого благословіння.

За останні кілька років служіння в церкві я кілька разів чула свідчення людей, які розповідали, що у час першого щирого навернення до них приходив уві сні Ісус з відкритими долонями. Подібний сон 12 років тому мала моя мама, у також поворотний момент в її житті. Згодом вона вже на іконці побачила подібний образ Ісуса Милосердного Фаустини Ковальської.

Цікаво, що Бог приходить до людини з жестом відкритих рук - як Бог-миротворець, Бог любові та приязні.

Католики та православні досить часто розважають над об'явленням Марії у різних точках світу, на чудотворних іконах. Я звернула увагу на те, що Марія передовсім приходить видимим чином - як ангели та пророки. Ісус - об'являється особисто і віч-на-віч. Можна навіть сказати, що у таємній кімнаті, коли розпізнання належить конкретній людині у діалозі з Богом.

Дуже цікава деталь...

Немає коментарів: