вівторок, 26 лютого 2013 р.

Сирний тортик

Перейняла рецепт сирного тортика у менеджера FitCurves та Місій в бізнесі Інги Герич. Готується швидко, весело та результат - смачний!

Купуємо 2 кубики сиру(творожная масса) по 200 грамів. Один пакунок в тісто другий - в помадку.

Тісто:
2 яйця, 200 грамів сиру, 100 г вершкового масла, 150 г цукру, ваніль, пакетик розпушувача для тіста, 150 грамів борошна.

Масло натерти на крупну тертку, додати яйця, сир, ваніль, розпушувач та цукор, збити міксером,  додати борошно. Тісто має бути м'яким та легким. Змащуємо форму для випікання маслом чи маргарином, кладемо туди тісто, розліплюємо і випікаємо хвилин 40. Перевіряємо на готовність зубочисткою.

Крем:
250 г сметани
200 г сиру
цукор

Взбиваємо міксером

Готовий корж накриваємо у формі, чекаємо поки вистигне, дістаємо, розрізаємо ножем на дві частини, змащуємо кремом.

Після цього ставимо у холодильник, щоб застигла помадка. Їмо.

Немає коментарів: