пʼятниця, 21 грудня 2012 р.

Про успіх і варенички

Якщо зустрічаєте когось у своєму житті, хто з усіх сил своєю поведінкою, жестами чи словами намагається переконати вас у неспроможності робити якусь справу - не ображайтесь на цю особу. Попросту цей бунт стосується сфери вашого особливого успіху, тому люди можуть відчувати у вас конкурента, та несвідомо перешкоджати таким чином у розвитку. Навіть не люди, а зло, яке маніпулює людиною, виховуючи у ній комплекси.

Свого часу я впродовж років чула про свою неспроможність вести домашні справи, готувати смачну їжу та робити щось за межами професії.
 
Проте - одного дня я сказала - фігушки - і визнала свою успішність. Вже більш ніж як два роки на моїй кухні регулярно з'являються власноруч приготовлені страви і деякі з них, дуже навіть смачні.
 
Сьогодні в моєму холодильнику варенички з курячою печінкою, цибулькою та морквою. Щоб переконатись у смачності начиння, із фаршу, який залишився, насмажила млинчиків. Правда, у млинчики додала ще манки і яйце, щоб мали форму.
 
І ще про форму - дівчатка, якщо ваш кавалер не вміє усього робити - не треба його за це чмирити, бо чоловіки болісніше за жінок сприймають критику. Краще похваліть за те, що вміє. Про людину свідчать не вміння чи природні здібності, а ревність бажання досягати успіху, сходити на нові вершини та жити цікавим життям. Решта - дрібниці.
 
І про варенички - на молоці і з яйцем тісто виходить пухкішим і краще міситься. Ну і колір тоді цікавіше. :)



Немає коментарів: