середа, 28 листопада 2012 р.

Serce na dłoni

Подивилась фільм, в якому у 2008-му році знімався Богдан Ступка "Serce na dłoni"(Режисер Кшиштоф Зануссі). Його ще не дублювали українською. Про хлопця, який намагався здійснити самогубство та багатія, який з усіх сил хотів його врятувати.    
 
Олігарх Костянтин зустрічає в лікарні юнака Степана саме у ту мить, коли молодого реабілітовують після спроби втопитися. У Степана немає дому, виганяють з роботи та залишає дівчина. Сенс життя вичерпано. Навіть у церкві відмовляються дати грошей на марку для листа, щоб на прощання відправити дівчині. Все, що залишається - взяти дві цеглини до рюкзака, стрибнути з мосту та втопитися. Та вбивство не вдалося. Степан борсається у воді та зрештою його витягують не берег. У лікарні бізнесмен намагається говорити Степанові про цінність життя, вручає першу в житті цигарку та благословляє на довголіття.

Як би не намагався згодом Степан позбутися життя - воно залишається з ним.  

Ну - бо жити варто.

Як і рухатись вперед, перемагати та втілювати мрії. Після перегляду стрічки думаю, що також маю дуже великі та амбіційні мрії. І хочу, щоб вони втілились. Ну бо як інакше. Не можуть же вони загинути.
 

Немає коментарів: