неділя, 30 червня 2019 р.

Дипломатично і дієво. Прапор кримсько-татарського народу про припинення війни та повернення територіальної цілісності


Впродовж 9-ти місяців прапор кримських татарів курсував країнами світу. Насправді, це дуже непроста справа для звичайних людей, громадських діячів - прийти до представників різних країн і народів, які мають свої цілі, власні приватні завдання, історію, проблеми, і говорити про те, що турбує тебе. Та ще й зацікавити цих, інших людей твоїми проблемами. Акція "Об'єднані прапором" відбувалася за підтримки українського МЗС. Але для того, щоб вийти до інших діаспор, звичайних і впливових людей, має бути дія простих людей, які захочуть шукати більшого. Тому ця подія захоплює. І вірю, що має принести плоди. 

Наприклад, серед учасників акції - представники української та кримсько-татарської діаспор, які багато років живуть у інших країнах, а також захотіли пошукати і знайти тих, хто розділить ідею, з якою вони виходять у світ. Це люди, які в принципі, нічого на тому не заробляють, бо живуть в інших краях не в тих "курсах валют". Але роблять те, що можуть, для миру в Україні. 

Словом, добре, що є кроки, які мирні і служать відкритості світу. Бо саме такі кроки служать наступним дипломатичним рішенням на користь миру і цілісності України. 

Крим - це Україна!

Немає коментарів: