неділя, 3 квітня 2011 р.

Гарбузове оздоровлення!


Започатковую традицію руйнування стереотипів.
У моїй родині усе жіноче населення вважає, що годувати сім'ю гарбузами - соромно. Бо гарбуз - їжа свиняча і тому ті, хто варить з нього кашу - або скупі або мають вимушену дієту.
А я сьогодні прийшла до магазину за овочами для салату і замість огірків натрапила на гарбузи. Невеличкі, симпатичні.
Порадилась із досвідченими кухарями і тепер вперше маю гарбузову кашу. З рисом, молоком і маслом та ще й запечену у духовочці.
Друзі кажуть, що гарбузи мають багато унікального вітаміну Т, який налагоджує обмін речовин та знижує рівень жирів в організмі. Сподіваюсь, що так.
Ну і просто - смачно.
Ще хочу наступного разу зробити гарбузові млинчики - вже порадили як.

Немає коментарів: