понеділок, 18 жовтня 2010 р.

Навіщо людині уста

Збираючись перед дзеркалом згадала слова моєї колежанк, котра часто вмовляє дівчат не перефарбовувати справжній колір волосся. Вона каже, що більшість людей не знають, як насправді виглядає колір їхнього волосся. Бо людина не може побачити, як воно переливається на сонці, як розвівається вітром та яких відтінків набуває у тіні дерев. Людина бачить себе крізь призму більш або менш рівного дзеркала.

Дооцінити справжню красу іншої людини, або ще більше викривити її внутрішнє дзеркало можуть ті, хто є поруч. І вміють або не вміють любити. Бо той, хто має відкрите серце, здатен захопитися красою іншого, помітити його справжність і розказати ту чудову правду, яку не видно у маленькому люстерку. Про непідробний прекрасний колір волосся, ніжність усмішки, таланти та здібності.

Приємно жити у світі гарних людей – вродливих, здібних і творчих. І щоб вони від незнання не спокусилися на штучні фарби, має бути хтось, хто розкаже їм про риси, які не бачать крізь маленьке дзеркало. І тоді в світі буде більше хороших і гарних.

Немає коментарів: