середа, 6 травня 2009 р.

Найкращий спосіб відпочинку - квіто-фітотерапія!

Ботанічний сад біля Метро Університет заквітнув магноліями. Попри хронічне недосипання, натовп справ та круговерть без відпустки, півгодини паркової прогулянки розважили на увесь тиждень.
Рецепт квітотерапії:
Крок 1. Приходиш до ботанічного саду та шукаєш посеред квіткових галявинок квіти, які вперше і невперше бачиш. Споглядаєш довго. Вихаєш на всі груди:"А-аах. Прек-раасно". (Щоб роздивитися фото - клікнути на нього)
Крок 2. Підходиш до деревця царської вишні, торкаєшся гривкою гілочки з цвітом і приміряєш шапку лісової царівни. Ось так, і посміхаєшся широко і по-царському.
Крок 3. Танець пахощів. Порухати на травичці ручками-ножками і політати пташечкою. (горобчиком, вороною, лелекою чи орликом - кому яка до смаку).
Крок 4. Порівняльний аналіз. Уважно придивляєшся до пелюсточок магнолій. До їхнього прекрасного і міцного пелюсткового листя, чудового фіолетового(символу надії) кольору. Підіймаєш очі до неба, дякуєш Творцеві, що створив такі чудесні. А потім дякуєш за себе - бо ти - ще кращий його дар: "Дякую тобі, о Боже, що створив мене так дивно..."
Крок 5. Вже перед завершенням мандрівки - віднаходиш на дереві найгарнішу квітку, уважно її роздивляєшся, щоб добре запам'ятати... і ... в доброму самопочутті повертаєшся додому. (Можна до друзів, до родичів в гості, або запросити когось до себе). Ділимося радістю - і її - прибавляється!

Немає коментарів: