Знаю... Твой друг в мире бизнеса и творчества

понеділок, 29 травня 2017 р.

Фітнес-яєшня весняна

Краду ідею в колеги Діми Глєбова. Пропоную поради про фітнес-харчі. Тільки мої фітнес-харчі смажені.:)

Фітнес-яєшня весняня - корисний продукт для сніданку або навіть обіду, якщо його треба приготувати швиденько.

Беремо яйця - 3-4 штуки. Додаємо в них чверть склянки молока, або дві ложки сухого молока. В мене було сухе - досить добра заміна. Збиваємо. Сухе молоко має бути без грудочок. додаємо приправи. Я брала сушений кріп. змішуємо.

Особливість весняного омлету - що овочі в ньому не сильно подрібнені. Це для того, щоб не було відчуття, що ми тушимо консервовані. Тому нарізала крупними кубиками по півтора сантиметри помідор. Вилила яйця в сковорідку з невеликою кількістю олії на дні. зверху посипала кубиками помідорів.

 Накрила кришкою. Смажиться.  Через кілька хвилин омлет слід перевернути. Точніше перемішати. Бо коли в сковорідці під кришкою верхній шар яєць рідкий, перемішана форма цілком буде мати після смаження рівномірну форму.

Тому не варто боятися, що яйця будуть виглядати як калапуця. Сміливо відділяємо лопаткою або виделкою від дна, як виходить перевертаємо, можемо трохи змішати. Знову накриваємо кришкою на кілька хвилин. Потім вимикаємо газ. беремо тарілку. Прикладаємо зверху. Перевертаємо сковорідку і маємо наш симпатичний весняний омлет. Зверху викладаємо свіжі огірки.

Я не люблю надто солене. Тому омлет не солила - підсолила свіжі огірочки. Вони тоді гарно пахнуть.


І ще одне щастя до нашої фітнес-яєшні - зелений лаваш. Він зі шпинатом. Прекрасний винахід у наших продавців хлібних виробів.

Отак!

Ну і хто ще не знає - я встановила свій рекорд на стадіончику НСК "Олімпіського" в Києві - зробила забіг на 12 тисяч метрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар